1xbet – Bonuse të parashikuara për lojtarë të rinj dhe të rregullt

1xbet bonus

Padyshim, 1xbet vazhdimisht përpiqet të sigurojë klientë të rinj. Ai krijon oferta të reja, dhe gjithashtu surprizon me shpërblimet e reja, tejet interesante, falë të cilave fillimi i një aventure me bast është i mundur edhe nëse shuma e fondeve është e kufizuar. Në fakt, për të filluar aventurën me bast, nuk keni nevojë të keni asete të mëdha, sepse 1xbet jep 100% të vlerës së depozitës së paguar deri në 100 euro.

Ky numër mund të ndryshojë në varësi të vendit dhe shkallës aktuale, por shumat luhaten rreth kësaj vlere. Dyfishimi i shumës së parë të depozitës ju lejon të filloni aventurën tuaj me bast seriozisht. Kjo do të thotë, sidoqoftë, sa më shumë para të paguani, aq më shumë para mund të merrni! Bonusi klasik është 100% deri në 100 euro, megjithatë, në shumë faqe në të gjithë botën ka kode promovuese në dispozicion, pas të cilave shuma mund të dyfishojë deri në 30 euro. Sigurisht, nëse doni të zhbllokoni bonusin, duhet të plotësoni disa kushte. Përndryshe, kjo shumë nuk do të përdoret në asnjë mënyrë. Hapi i parë që duhet të kryhet për të marrë fonde është të krijoni një llogari jo më parë se 30 ditë.

Shtë e nevojshme të rrokullisni fondet të paktën 5 herë në rastin e basteve të kualifikuara sportive. Vendosjet që mund të konsiderohen si baste të kualifikuara janë tre ose katër baste sportive, ndërsa të paktën tre prej tyre duhet të kenë një kurs të paktën 1.40 ose më të lartë. Në rastin e krijuesve të tjerë të librave, kjo situatë është shumë e ngjashme. Bonusi i mirëseardhjes është vërtet dhurata e parë e mirëseardhjes që pret tifozët e vërtetë të basteve. Kjo pagesë është e menjëhershme dhe të gjitha detajet përshkruhen në faqen e internetit, kështu që nuk ka mashtrim në këtë rast. Ndër kurset e tjera, tejet të rëndësishme dhe interesante mund të dallohen Bonus Lucku Friday, ose 100% bonus, i cili jepet deri në 100 euro të Premteve, Fushatat x2 E Mërkurë, Accass Battler, ose mundi 1xbet. Ekzistojnë gjithashtu çmime ditore, promovime dhe çmime të azhurnuara për përdoruesit e gatshëm që dëshirojnë të shfrytëzojnë rastin.

Siç mund ta shihni, oferta e bonusit duket shumë e mirë. Me siguri çdo lojtar do të gjejë diçka që do të përmbushë pritjet e tij dhe do t’i japë shpresë fitoreve të larta. Këto janë zgjidhje të shkëlqyera për lojtarët e rinj dhe të rregullt. Bonuset dhe ofertat interesante nuk janë tërheqjet e vetme të ofruara nga 1xbet. Vlen të ndiqni uebfaqe të ndryshme në të cilat ekzistojnë kode shtesë promovuese, të cilat duhet të futen në depozitë. Shtë shumë e thjeshtë dhe intuitive. Ju nuk keni nevojë për aftësi për këtë. Duke marrë parasysh emrat e shpërblimeve të përmendura më parë, mund të krijohet një përshtypje e parezistueshme se çdo ditë lojtarët e gatshëm mund të fitojnë diçka. Pavarësisht nëse vizitojmë sitin në fillim ose në fund të javës, mund të presim atje për një surprizë fantastike të dhënë nga autoritetet dhe personat strategjikë 1xbet.